Paperback Û AWAN PDF/EPUB È


AWAN Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBThe sequel to the bestseller AJAIB Now in secondary school, Izzaq is still plagued by ghosts or are they visions of something else.

  • Paperback
  • 380
  • AWAN
  • Syafiq Aizat
  • Malay
  • 05 March 2018
  • null

About the Author: Syafiq Aizat

Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBIs a well known author, some of his books are a fascination for readers like in the AWAN book, this is one of the most wanted Syafiq Aizat author readers around the world.



10 thoughts on “AWAN

  1. Zaghol Zaghol says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBBest, cuma yang first AJAIB lagi best Aku tak berapa suka sangat watak utama cerita kali ni, bagi aku dia agak kurang ajar untuk umur semuda itu mungkin menyahut saranan Usman Awang , agak bold poyo macam gangster sijangkang Walaubagaimanapun, jalan cerita tetap menarik Aku suka karakter2 yang ditonjolkan dengan setiap mereka punya sifat berbeza.Berjaya buat aku ambil berat untuk setiap perkembangan watak Kreatif budak Epik ni Tahniah.

  2. fizzrosie_ fizzrosie_ says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBaku lagi suka Ajaib ,sebab tu aku sedih bila Izaq mati.sebab tu aku bagi 3 ala nak kena dapatkan Aksara plak.

  3. Lanzz Lanzz says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBSekuel novel AJAIB, mengambil masa kira2 tiga tahun selepas plot novel Ajaib Kalau AJAIB diceritakan dari view Izaq yang boleh melihat makhluk ghaib, novel AWAN ni pulak diceritakan dari view Faiq muncul sekejap jer dlm novel Ajaib yang boleh membaca fikiran orang lain Kerana kebolehan mereka itu, meraka menjadi kawan baik Seperti Izaq, Faiq juga suka membantu orang lain yang berada dalam kesusahan Tidak seperti Izaq yang

  4. Zetty Khairunisa Zetty Khairunisa says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBAku bukan taknak menangis Aku takut Macam mana kalau aku tak boleh berhenti Tapi aku betul2 menangis.Dan yang mengawal hati manusia itu Tuhan Kan Jauh lebih menyentuh, jauh lebih memberi erti dalam setiap kata Izaq dan Fa iq dan jauh lebih ajaib.

  5. Asmar Shah Asmar Shah says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUB4.20 untuk Awan Jika dibandingkan antara Awan dan Aksara, aku lebih suka buku ini Ajaib aku masih belum sentuh pun sebab aku dah mula trilogi ni dari belakang Walaupun tebal, tapi aku rasa seronok Aku seronok baca kisah persahabatan Fa iq dan Izaq Aku suka tengok keluarga Fa iq yang sangat sempoi Dan aku suka jalan cerita buku ini yang tidak kelihatan seperti dipaksa dan dibuat buat Tahniah Sapit Patutlah Sapit ramai peminat dari kalangan budak budak remaja Sebab kalau nak cakap Sapit n 4.20 untuk Awan Jika dibandingkan antara Awan dan Aksara, aku lebih suka buku ini Ajaib aku masih belum sentuh pun sebab aku dah mula trilogi ni dari belakang Walaupun tebal, tapi aku rasa seronok Aku seronok baca kisah persahabatan Fa iq dan Izaq Aku suka tengok keluarga Fa iq yang sangat sempoi Dan aku suka jalan cerita buku ini yang tidak kelihatan seperti dipaksa dan dibuat buat T

  6. Anis Suhaila Anis Suhaila says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBWhen Ajaib was about a boy who can see ghosts, Awan is about a boy who can read other people s minds These boys form a bond when they realize each other s abilities and find a mutual understanding This trilogy started of as a story of the supernatural paranormal genre But if you really go into it it tells us the story of how every boy wants to be superhero if they really put their mind to it.Superheroes are not all about flying and special equipments gadgets it s about the desire to help pe When Ajaib was about a boy who can see ghosts, Awan is about a boy who can read other people s minds These boys form a bond when they realize each other s abilities and find a mutual understanding This trilogy started of as a story of the supernatural paranormal genre But if you really go into it it tells us the story of how every boy wants to be superhero if they really put their mind to it.Superheroes are not all about flying and spe

  7. Pie Mesnan Pie Mesnan says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBSepanjang pembacaan buku ni,semuanya terasa seronok dan telah kau dalami serta fahami apa yg dialami oleh Faiq Izaq Bagaimana memperoleh anugerah yg dikurniakan Tuhan dan menggunakannya sebaik mungkin.Plot dan jalan cerita yg menarik walaupun endingnya tu nampak mcm ringkas dan padat sebab babak sebelum2nya sgt hebat dan kdg2 kamu berfikir kenapa endingnya tu mcm ni jer..hehe..ada sebab2 dia penulis buat begitu..walaupun buku ni tebal tapi kau tak akan rasa bosan dgn ketebalannya..mmg terhibu Sepanjang pembacaan buku ni,semuanya terasa seronok dan t

  8. nurazirahvu nurazirahvu says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBawan byk benda terjdi byk persoalan byk kenangan byk keajaiban byk kerahsiaan.serious, sya x sangka ending dia mcm tu sedih dah lama bersama dan akhirnya..sya tertanya tanya, blhkah sya tempuhi cabaran tu allah.

  9. SyaMimi SyaMimi says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBMula mula angin sikit sebab cerita bukan tentang Izaq dan PoV Fa iq Tapi okay je sebenarnya Bab bab akhir dah terungkai kenapa AWAN penulis guna PoV Fa iq.Tapi aku masih suka kalau cerita daripada PoV Izaq Mungkin sebab dia lagi matang kerana pen

  10. Inn Auni Inn Auni says:

    Paperback Û AWAN PDF/EPUB È awan pdf, AWANAWAN ePUBDah lama rasanya buku ni kumpul habuk Kesnya, komen pembaca tentang nasib salah satu watak utama Pergh, sampai tahap tu saya merajuk dengan penulis.Awan lebih hebat dari Ajaib Maaf Izaq, cuma pov Ayiq lebih menarik Family value yang ditonjolkan oleh keluarga Ayiq pun lebih mesra alam dari keluarga Izaq.Dalam Ajaib, banyak kes yang berlaku Ada yang berjalan serentak, ada yang dah tamat satu kes, baru mula kes lain Sama juga konsepnya dengan Awan Tapi dalam Awan, ia lebih tersusun dan sen Dah lama rasanya buku ni kumpul habuk Kesnya, komen pembaca tentang nasib salah satu watak utama Pergh, sampai tahap tu saya merajuk dengan penulis.Awan lebih hebat dari Ajaib Maaf Izaq, cuma pov Ayiq lebih menarik Family value yang ditonjolkan oleh keluarga Ayiq pun lebih mesra alam dari keluarga Izaq.Dalam Ajaib, banyak kes yang berlaku Ada yang berjalan serentak, ada yang dah tamat satu kes, baru mula kes lain Sama juga konsepnya denga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *